Koska Mies ei lue blogiani, voin tunnustaa pahat tekoni tänne. Eikös se riitä, että Miehellä olisi mahdollisuus edes lukea tunnustukseni?

Tilasinpa tässä pari päivää sitten Ekopirpanan alesta vähän sitä sun tätä. Oikeastaan aika maltillisesti eli puoli metriä Vauvan seikkailut -puuvillaa ja puoli metriä vihreää microfleeceä. Olisin nimittäin voinut tilata PALJON enemmänkin...

Tämän Mies jo tietääkin, koska oli yllyttämässä, mutta tunnustanpa silti kun vauhtiin pääsin. Tilasin eilen illalla Wazoodlen kimpasta ihanaa maastokuosi-, Puuha Pete ja Montreal Canadiens -flanellia, vaivaisen jaardin kutakin. Mutta kun oli niin halpaa! Eikä noita saa Suomesta...

Tänään mulle kerrottiin, että Tunttarullalla on hahtuvat - 15 %. Selvä, tilasin sieltä sitten pari kiekkoa hahtuvaa, oli niin hyvä tarjous. Eli sekin oli silkkaa säästöä!

Eipä tässä muuten mitään, mutta kun olen tippunut ruhtinaalliselle kotihoidontuelle ja lämmitysöljyäkin tartteis tilata. Mutta jos neulon hahtuvista lämpimiä lapasia ja sukkia, eikös täällä tarkene hyvin ilman lämpökin koko talven... Ja kun ne hahtuvat on niin kauniitakin, vihreää ja ruskea meleerattua... Olisin voinut tilata enemmänkin!

Saanhan anteeksi saanhan?