Bongasin Maalaisen blogista muutaman sanasen uusista, yhteen asiaan eli seksiin keskittyneistä blogeista. Toinen olikin tuttu, sehän kiipesi Blogilistan kuumalla listalla kärkeen aika äkkiä.

Minusta No Sex in the City on ihan hauska uusi tuttavuus eikä vähiten siksi, että se on neljän naisen kirjoittama. Rehellistä naisnäkökulmaa seksiin näkee liian harvoin, blogeissakin on lähinnä ollut näitä aivottomien blondien pilablogeja. Tosin povaan NSitC-blogille suhteellisen lyhyttä elinkaarta, seksistä tuskin löytyy pidemmän päälle kovinkaan paljon kirjoitettavaa vaikka kirjoittajia olisikin neljä. Seksistä puhuminen käy helposti tylsäksi hyvin äkkiä.

Liian helposti seksistä puhuminen tuntuu luisuvan pelkkään mekaaniseen pumppausosastoon tai kliseiden tyyliin mitä isompi sen parempi ruotimiseen. Jos seksistä tehdään pelkkää suorittamista ja erikoisuuksien metsästämistä, ei ihme että kyllästys iskee, jos nyt ei satu olemaan seksiaddikti, joka ei koskaan saa aiheesta tarpeekseen. Minne unohtuvat aina ne pienet, arkiset seksikkäät ja eroottiset asiat, viipyvä katse, kevyt kosketus, se ettei akti ole aina itsestään selvä päämäärä? Tai seksin merkityksestä puhuminen? Ehkä se on liikaa vaadittu tässä suorittamiseen keskittyvässä kulttuurissa.

Blogistanista puuttuvat vielä ainakin Parinvaihtaja pariskunnan panopäiväkirja ja Seksiaddiktin kootut kaadot - pisteytettynä. Ja varmaan monta muutakin, mitä tämmöinen perheenäiti ei osaa edes kuvitella. Eikös klisee ole, että lasten myötä loppuu myös seksi? Hmm, mistähän nuo lapset esikoisen jälkeen oikein alkunsa saavat...