Kuulin tänään kotiin ajaessani Novasta, miten oli kyselytutkimuksella selvitetty naisten tyytyväisyyttä seksielämään ja pyydetty nimeämään suurimpia puutteita. Jep jep!

Naiset kaipaavat seksielämäänsä lisää spontaaniutta.

Voisihan se olla ihan kiva, silleen niin kuin just kun mieleen tulee. Niin siis Se. Mieleen. Lapsiperheissähän spontaanius onkin tosi helppoa. Mikä on todennäköisyys sille, että perilliset nukkuvat yhtä aikaa niin että vanhemmat eivät nuku? Jep, se luku pyöristetään yleensä nollaksi. En ymmärrä miten jotkut saavat enemmän lapsia kuin kaksi! Muumimukimenetelmällä? Tosin sillähän nämä meidän kaksi tulevaisuudentoivoakin on tehty. O:)

Keskustelukin on kuulemma kova sana.

Hmm, kova? No siis tärkeää!!! Senkin pervot! Keskustelu... Siis niin kuin Siitä vai? Oman puolison kanssa! Hyi jak!!! Mieluummin keskustelen vaikka kuntapolitiikasta. Gammoa! Tunnelmantappaja! Sitä vartenhan mulla on aina tuo sama mies ettei joka kerta tartte aloittaa alusta litaniaa kukista ja mehiläisistä. Vaikka toisin yleensä luullaan, miehetkin pystyvät oppimaan Sen perusasiat jopa parissa vuodessa uutteralla kertaamisella. Ehkä nopeamminkin jos apuna on kaunokirjallisia teoksia kuten Babette Colen loistava opus Kun äiti muni.

Huutava vääryys on vain se ettei minulta kysytty. Ei kyllä keneltäkään pohjoismaalaiselta, mutta se nyt on pikku virhe vaan. Pitänee ruveta miettimään vastauksia, ensi kerralla ne kyllä kysyy! Mun seksielämästä puuttuu ainakin... Seksi? Ja shampanja?